Vitaliteits aanbod voor bedrijven en hun medewerkers

Vitaliteit betekent levenskracht, energie speelt hierin een belangrijke rol. De energie om te zijn wie je bent, de energie om te werken en te leven. Als vitaliteitscoach, coach ik medewerkers maar adviseer ik ook directies of HRM-afdelingen over vitaliteit in de breedste zin van het woord.

Vitaliteit is een breed begrip. Het raakt niet alleen het fysieke lichaam, maar ook het mentale, sociale en spirituele deel. Deze elementen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en hebben een directe invloed op elkaar. Als vitaliteitscoach kijk ik naar het totaal plaatje binnen een organisatie. Waar het om gaat is dat je leert, als organisatie of medewerker, de energie – of het gebrek daaraan – te ontleden. En dat je er weer bewust van wordt aan welke knop je kan draaien om de energie (weer) te laten stromen.

Als coach ben ik aangesloten bij de Nederlandse orde van beroepscoaches. De methodieken die ik inzet zijn beproefd en ik werk volgens hun richtlijnen.
Mijn aanbod voor bedrijven

Omdat iedereen anders is en zich op een andere manier zich wil ontwikkelen, bied ik zowel individuele coaching als trainingen en workshops in groepsvorm aan. Daarnaast coach ik medewerkers en kan ik directies of HRM-afdelingen adviseren in de breedste zin van het woord. Ontdek via onderstaande buttons het aanbod wat bij jou aansluit.

Kennismakingsgesprek plannen?

Wil jij meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie of heb je een specifiek vraagstuk? Neem dan contact met mij op, of plan hieronder een persoonlijk kennismakingsgesprek.

1) Ik wil graag de volgende afspraak maken:
Kennismakingsgesprek
Tijdens een persoonlijke kennismakingsgesprek bepalen wij samen de beste route.
€ 0,00
2) Kies een datum:
Selecteer eerst de gewenste datum (de geselecteerde datum is zwart) en kies daarna het gewenste tijdstip.
3) Kies een tijd:
  • Vrij
  • Enkele plaatsen vrij
  • Vol
  • Niet te reserveren
  Ontdek mijn programma's

  Omdat iedereen anders is en zich op een andere manier zich wil ontwikkelen, bied ik zowel individuele coaching als trainingen en workshops in groepsvorm aan. Daarnaast coach ik medewerkers en kan ik directies of HRM-afdelingen adviseren in de breedste zin van het woord. Ontdek via onderstaande buttons het aanbod wat bij jou aansluit.