Coachpakket rondom thema Wie ben ik

Je hebt soms een moment of een verlangen waar je niet goed de vinger op kan leggen. Je merkt dat er een bepaalde onvrede is, maar je weet niet precies wat. Vragen zoals, is dit het nu? Wat wil ik nu eigenlijk? Waar krijg ik weer energie van? Of wie ben ik nu eigenlijk?

Coaching kan je bij helpen om weer meer duidelijkheid te krijgen.

Ik bied een speciaal coachpakket aan van 4 coachgesprekken rondom het thema wie ben ik en wat wil ik. We gaan onderzoeken wie jij in essentie bent. We gaan op zoek naar jouw kern. Vandaar uit kan je authentiek leven. We gaan lekker de natuur in en gaan dit thema samen verkennen. Waarbij we gebruik maken van wat we in de natuur tegen komen.

De kosten voor deze 4 sessies van 1,5 uur per keer zijn € 400,-. Betaalt je werkgever dan geldt er een ander tarief, neem dan even contact met mij op.

Heb je interesse? Maak dan een afspraak voor een oriënterend gesprek, om af te stemmen of dit coachpakket echt iets voor jou is en aan jouw verwachtingen voldoet.

Wil je graag aan de slag?

Plan dan hieronder gemakkelijk een afspraak in voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Samen kijken we dan welk programma het beste bij jou past.

1) Ik wil graag de volgende afspraak maken:
Kennismakingsgesprek
Tijdens een persoonlijke kennismakingsgesprek bepalen wij samen de beste route.
€ 0,00
Oriënterend gesprek coachpakket Wie ben ik?
Een oriënterend gesprek over het speciale coachpakket van 4 coachgesprekken rondom het thema wie ben ik en wat
€ 0,00
2) Kies een datum:
Selecteer eerst de gewenste datum (de geselecteerde datum is zwart) en kies daarna het gewenste tijdstip.
3) Kies een tijd:
    • Vrij
    • Enkele plaatsen vrij
    • Vol
    • Niet te reserveren