Persoonlijke coaching

Soms loop je tegen een drempel aan in jezelf of in je werk. Of wil je nieuwe vaardigheden ontwikkelen. Met coaching ondersteun en stimuleer ik je om je zelfkennis te vergroten of vaardigheden te ontwikkelen.

Waar kan coaching bij helpen?

Coaching kan helpen bij de volgende vraagstukken:

 • Je vindt het lastig om in een nieuwe groep mensen kennis te maken. Iedere keer die onzekerheid. Waarom lukt het toch niet om contact te maken?
 • Je kan maar geen nee zeggen. Iedere keer wordt aan jou de vraag gesteld om iets op te lossen. En je doet het ook nog, maar je bent al zo druk.
 • In het werkoverleg wil jij zo graag eens vertellen hoe jij er over denkt. Maar je collega neemt iedere keer het woord. Aan het einde van het werkoverleg heb je weer niet gezegd wat je er van vond. Je voelt je gefrustreerd en boos.
 • Je werkt met hart en ziel. Maar toch ontbreekt er iets. Je doet je werk maar je mist de energie, de sprankeling. Of je talenten komen niet tot hun recht, het is een sleur geworden. Hoe doorbreek je het patroon?
 • Je blijft, ook na diverse leertrajecten, hangen in hetzelfde gedrag. Wat kan je hieraan doen?
 • Je hebt het gevoel dat je je vaak aanpast aan je omgeving. Maar wie ben je nu echt?
 • Je vindt het moeilijk om te gaan met je emoties, bijvoorbeeld in een gesprek of vergadering. Hoe ga je hier mee om?
 • Je krijgt je werk maar slecht georganiseerd. Je hebt verschillende stapels op je bureau en je komt maar niet door je e-mail heen. Hoe krijg je weer grip op je werk?
"Waarheen je ook gaat, ga met heel je hart." Confucius

Coaching en hoe dan verder?

Wanneer je echt aan de slag wil met jouw coachvraag dan vindt er eerst een kennismakingsgesprek plaats. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Tijdens de kennismaking kijken we kort naar wat je vraag en je doel is. Ook kijken we of er een klik is. Want je moet wel het gevoel hebben dat er een basis van vertrouwen is om samen verder een coachtraject in te gaan.

Wil je doorgaan dan bekijken we hoeveel coachgesprekken er ongeveer nodig zijn. Een gemiddeld coachtraject bestaat uit 6 gesprekken. Een coachgesprek duurt ongeveer 1,5 uur. Coaching kan in de natuur plaatsvinden of binnen. 

In de natuur coach ik vaak in de Stiphoutse bossen, tussen Nuenen en Helmond (Stiphout) of het natuurgebied bij de Houtense Brug in Son (achter het externe magazijn van Ikea).

Binnen coach ik in mijn eigen coachruimte in Nuenen.

Wil jij graag aan de slag?

Plan dan hieronder gemakkelijk een afspraak in voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Samen kijken we dan welk programma het beste bij jou past.

1) Ik wil graag de volgende afspraak maken:
Kennismakingsgesprek
Tijdens een persoonlijke kennismakingsgesprek bepalen wij samen de beste route.
€ 0,00
Individuele eenmalige coachwandeling
Tijdens deze eenmalige wandeling gaan we met jouw actuele vraag aan de slag. De natuur spiegelt en geeft inspiratie en i
€ 99,00
2) Kies een datum:
Selecteer eerst de gewenste datum (de geselecteerde datum is zwart) en kies daarna het gewenste tijdstip.
3) Kies een tijd:
  • Vrij
  • Enkele plaatsen vrij
  • Vol
  • Niet te reserveren
  Ontdek mijn programma's

  Omdat iedereen anders is en zich op een andere manier zich wil ontwikkelen, bied ik zowel individuele coaching als trainingen en workshops in groepsvorm aan. Daarnaast coach ik medewerkers en kan ik directies of HRM-afdelingen adviseren in de breedste zin van het woord. Ontdek via onderstaande buttons het aanbod wat bij jou aansluit.