Waar kan coaching bij helpen?

Life coaching of natuurcoaching kan een mens of organisatie verder helpen bij verschillende vraagstukken.

Heb je het gevoel te weinig tijd te hebben voor jezelf of voor je gezin, vrienden of familie. Dat al je tijd door je werk wordt opgeslokt? En weet je niet hoe je dit kan veranderen?

Lees verder

Je voelt je constant gespannen. Je merkt dat je je constant moe voel en weinig zin meer heb in leuke dingen. Je ziet er tegenop om naar mijn werk te gaan.

Lees verder

Je hebt op dit moment weinig zelfvertrouwen. Je voelt je verdrietig, bang of onzeker. Je stopt het gevoel weg en je gaat misschien wel dingen vermijden om de pijn niet meer te voelen. Je wilt meer zelfvertrouwen, maar hoe dan?

Lees verder

Wanneer je aan het piekeren bent, onderzoek je steeds weer je negatieve gedachten. Je vindt geen oplossing en je zorgen verdwijnen niet. Je ervaart hierdoor stress en spanning.

Lees verder

In het werkverleg wil jij zo graag eens vertellen hoe jij er over denkt. Maar je collega neemt iedere keer het woord. Aan het einde van het werkoverleg heb je weer niet gezegd wat je er van vond. Je voelt je gefrustreerd en boos.

Lees verder

Het kan zijn dat je geen plezier meer hebt in je werk of wellicht valt je baan je tegen. Misschien weet je op dit moment even niet meer wat je wilt. Hoe krijg je weer plezier in je werk?

Lees verder

We komen in ons leven altijd wel mensen tegen waarbij echt geen klik is. Maar als je daarmee moet samenwerken dan wordt het wel eens ingewikkeld of spannend.

Lees verder

Je kan maar geen nee zeggen. Iedere keer wordt aan jou de vraag gesteld om iets op te lossen. En je doet het ook nog, maar je bent al zo druk.

Lees verder

Je vindt het lastig om in een nieuwe groep mensen kennis te maken. Iedere keer die onzekerheid. Waarom lukt het toch niet om contact te maken?

Lees verder

Heb je vaak het gevoel dat je niet goed genoeg bent. Of dat wat je doet toch niet goed genoeg is. Dat je vast zit in jezelf?

Lees verder

Je hebt je leven op de rit. Maar er is toch een gevoel van onrust. Is dit het nou? Is dit wat ik wil? Is dit wie ik ben?

Lees verder

Laat je niet tegenhouden om naar een coach te stappen als je coachvraag nog niet geheel helder is. 

Lees verder

Staat jouw vraag(stuk) er niet tussen?

Wil je meer weten over mijn dienstverlening en manier van werken of heb je een andere vraag?  Voor de een werkt individuele coaching, de ander vindt het prettig om in groepsverband te leren. Naast individuele coachingstrajecten, bied ik ook trainingen en workshops aan. Voel jij je aangesproken tot mijn aanpak en wil je graag samen met mij kijken welke manier van leren het beste bij jou past? Of wil jij samen met mij kijken naar de mogelijkheden die ik bied in de begeleiding van een medewerker of de advisering op vitaliteitsgebied? Plan dan hieronder gemakkelijk een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. 

Plan een kennismakingsgesprek
Het is een vreemde tegenstrijdigheid dat je pas kunt veranderen vanaf het moment dat je volledig aanvaardt wie je nu bent Carl Rogers
Ontdek mijn programma's

Omdat iedereen anders is en zich op een andere manier zich wil ontwikkelen, bied ik zowel individuele coaching als trainingen en workshops in groepsvorm aan. Daarnaast coach ik medewerkers en kan ik directies of HRM-afdelingen adviseren in de breedste zin van het woord. Ontdek via onderstaande buttons het aanbod wat bij jou aansluit.