Coaching leidinggevenden, groei in jouw leiderschap

Hoe blijf je je ontwikkelen als leidinggevende? Sparren met collega leidinggevenden gaat vaak over de inhoud of is soms een moment om stoom af te blazen. Maar echt tijd voor het bespreken van dilemma’s en spiegelen is er niet. Op welke manier kan je verder groeien en ontwikkelen? Wanneer je regelmatig reflecteert op je eigen functioneren, groei je verder als leidinggevende. Zelf heb ik jarenlang als manager gewerkt en weet ik hoe belangrijk het is om hier tijd en aandacht aan te schenken. Door een paar keer per jaar een coachgesprek te hebben, leer je jezelf steeds beter kennen en ontwikkel je verder als leidinggevende.

Aan de hand van jouw actuele werksituatie en vragen coach ik je om te kijken vanuit andere invalshoeken en weer verbinding te maken met jezelf.

Wil jij verder groeien in jouw ontwikkeling?

Niet alleen met de inhoudelijke kant van je werk bezig zijn maar reflecteren op wat je doet en hoe je je verder kan ontwikkelen. Neem dan eens contact op. Samen bekijken we wat jij nodig hebt.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Plan dan hieronder een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bekijken dan samen wat je vraag en je doel is. En of er een klik is om samen aan de slag te gaan.

1) Ik wil graag de volgende afspraak maken:
Kennismakingsgesprek
Tijdens een persoonlijke kennismakingsgesprek bepalen wij samen de beste route.
€ 0,00
Individuele eenmalige coachwandeling
Tijdens deze eenmalige wandeling gaan we met jouw actuele vraag aan de slag. De natuur spiegelt en geeft inspiratie en i
€ 99,00
2) Kies een datum:
Selecteer eerst de gewenste datum (de geselecteerde datum is zwart) en kies daarna het gewenste tijdstip.
3) Kies een tijd:
  • Vrij
  • Enkele plaatsen vrij
  • Vol
  • Niet te reserveren
  Programma's voor bedrijven

  Met mijn zakelijke programma's coach ik medewerkers en kan ik directies of HRM-afdelingen adviseren in de breedste zin van het woord. Ontdek via onderstaande buttons het aanbod wat bij jou aansluit.

  Ontdek mijn programma's

  Omdat iedereen anders is en zich op een andere manier zich wil ontwikkelen, bied ik zowel individuele coaching als trainingen en workshops in groepsvorm aan. Daarnaast coach ik medewerkers en kan ik directies of HRM-afdelingen adviseren in de breedste zin van het woord. Ontdek via onderstaande buttons het aanbod wat bij jou aansluit.