Individuele eenmalige coachwandeling

Valt het je op dit moment zwaar?

De lockdown, het thuiswerken, het gemis van collega’s, twijfel je over je baan, weet je even niet meer waar je blij van wordt?

Wil je weer even contact maken met jezelf en ontdekken waar jij gelukkig van wordt? Wil je meer rust ervaren en je batterij opladen. Dan is een individuele eenmalige coachwandeling iets voor jou. Bij een individuele coachwandeling gaan we samen de natuur in. Tijdens deze eenmalige wandeling gaan we met jouw actuele vraag aan de slag. De natuur spiegelt en geeft inspiratie en inzichten. Je zal zien dat je met inzichten weer naar huis gaat.

Dus, ben je Zoom moe en weet je even niet meer waar je blij van wordt? Zit je even niet lekker in je vel en wil je graag eens met iemand sparren? Heb je echt behoefte om in beweging te komen en even je pc achter je te laten? Maak dan een afspraak voor een individuele eenmalige coachwandeling.

Andere wandelmogelijkheden

Klik op onderstaande buttons voor meer informatie over de andere wandelmogelijkheden die ik bied.

Plan hieronder jouw inspirerende wandeling


 

1) Ik wil graag de volgende afspraak maken:
Kwaliteiten wandeling
Een wandeling om je al bewegend bewust te maken van je kwaliteiten. Je gaat je realiseren wat je in huis hebt en welke kwalit
€ 45,00
Eenmalige ontspanningswandeling
Sta je de hele dag 'aan' of heb je last van stress en piekeren? Tijdens deze eenmalige ontspanningswandeling pakken w
€ 45,00
Individuele eenmalige coachwandeling
Tijdens deze eenmalige wandeling gaan we met jouw actuele vraag aan de slag. De natuur spiegelt en geeft inspiratie en i
€ 99,00
2) Kies een datum:
Selecteer eerst de gewenste datum (de geselecteerde datum is zwart) en kies daarna het gewenste tijdstip.
3) Kies een tijd:
  • Vrij
  • Enkele plaatsen vrij
  • Vol
  • Niet te reserveren
  Ontdek mijn programma's

  Omdat iedereen anders is en zich op een andere manier zich wil ontwikkelen, bied ik zowel individuele coaching als trainingen en workshops in groepsvorm aan. Daarnaast coach ik medewerkers en kan ik directies of HRM-afdelingen adviseren in de breedste zin van het woord. Ontdek via onderstaande buttons het aanbod wat bij jou aansluit.