Individuele eenmalige coachwandeling

Zit je ergens mee en kom je er niet uit? Krijg je van iedereen goede adviezen, goed bedoeld uiteraard maar niet datgene wat je zoekt. Of twijfel je over iets en weet je niet welke keuze je wilt maken? Misschien wil je weer even contact maken met jezelf, helderheid krijgen.

Dan is een eenmalige individuele coachwandeling iets voor jou. Geen lang coachtraject maar een wandeling van 1,5 uur waarna je verder kan met de inzichten die je hebt gekregen.

Bij een individuele coachwandeling gaan we samen de natuur in. Tijdens deze eenmalige wandeling gaan we met jouw actuele vraag aan de slag. De natuur spiegelt en geeft inspiratie en inzichten. En met deze inzichten kan jij weer verder.

Dus heb je de behoefte om even echt in beweging te komen? Helderheid te krijgen? Maak dan een afspraak voor een individuele eenmalige coachwandeling. De wandeling vindt plaats in de Stiphoutse bossen (tussen Nuenen en Stiphout).

Andere wandelmogelijkheden

Klik op onderstaande buttons voor meer informatie over de andere wandelmogelijkheden die ik bied.

Plan hieronder jouw inspirerende wandeling


 

1) Ik wil graag de volgende afspraak maken:
Kwaliteiten wandeling
Een wandeling om je al bewegend bewust te maken van je kwaliteiten. Je gaat je realiseren wat je in huis hebt en welke kwalit
€ 45,00
Eenmalige ontspanningswandeling
Sta je de hele dag 'aan' of heb je last van stress en piekeren? Tijdens deze eenmalige ontspanningswandeling pakken w
€ 45,00
Individuele eenmalige coachwandeling
Tijdens deze eenmalige wandeling gaan we met jouw actuele vraag aan de slag. De natuur spiegelt en geeft inspiratie en i
€ 99,00
2) Kies een datum:
Selecteer eerst de gewenste datum (de geselecteerde datum is zwart) en kies daarna het gewenste tijdstip.
3) Kies een tijd:
  • Vrij
  • Enkele plaatsen vrij
  • Vol
  • Niet te reserveren
  Ontdek mijn programma's

  Omdat iedereen anders is en zich op een andere manier zich wil ontwikkelen, bied ik zowel individuele coaching als trainingen en workshops in groepsvorm aan. Daarnaast coach ik medewerkers en kan ik directies of HRM-afdelingen adviseren in de breedste zin van het woord. Ontdek via onderstaande buttons het aanbod wat bij jou aansluit.