Coaching medewerkers bij spanning en stress

Ga op tijd aan de slag met spanning- en stressklachten van medewerkers

Iedere organisatie krijgt wel eens te maken met een medewerker die last heeft van spanningsklachten of stressverschijnselen. Het is belangrijk om hier als organisatie op tijd aandacht aan te besteden. Spanningsklachten en werkstress hebben vele oorzaken. Door de klachten op tijd serieus te nemen draag je als organisatie bij aan de vitaliteit van de medewerkers.

Als coach kan ik mensen helpen die kampen met spanningsklachten of stressverschijnselen. Ik begeleid hen om weer plezier in het werk terug te krijgen en opnieuw verantwoordelijkheid te nemen voor hun werk en leven door te werken aan een betere balans. Ik breng mensen weer in contact met hun waarden en drijfveren. Wat kost energie en wat geeft energie. En hoe maak je de juiste keuzes om je talenten volledig te ontwikkelen en als mens in balans te blijven.

"Laat gaan, dat gepieker, en omarm de gedachte dat alles wat je zoekt er al is."

Wat kan ik medewerkers bieden?

Een coachtraject waarbij je in drie fasen weer op gaat naar herstel. De medewerker krijgt inzicht in de klachten en de stressbronnen en werkt in deze fase aan herstel van de conditie. In de tweede fase gaan we aan de slag met emoties en piekeren. Er worden oplossingen gezocht voor de stressbronnen. In de laatste fase gaat de medewerker weer op naar herstel. Taken worden weer opgepakt en we gaan kijken hoe terugval voorkomen kan worden.

Kennis maken?

Wil jij meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie of heb je een specifiek vraagstuk? Neem dan contact met mij op, of plan hieronder een kennismakingsgesprek.

1) Ik wil graag de volgende afspraak maken:
Kennismakingsgesprek
Tijdens een persoonlijke kennismakingsgesprek bepalen wij samen de beste route.
€ 0,00
2) Kies een datum:
Selecteer eerst de gewenste datum (de geselecteerde datum is zwart) en kies daarna het gewenste tijdstip.
3) Kies een tijd:
  • Vrij
  • Enkele plaatsen vrij
  • Vol
  • Niet te reserveren
  Programma's voor bedrijven

  Met mijn zakelijke programma's coach ik medewerkers en kan ik directies of HRM-afdelingen adviseren in de breedste zin van het woord. Ontdek via onderstaande buttons het aanbod wat bij jou aansluit.

  Ontdek mijn programma's

  Omdat iedereen anders is en zich op een andere manier zich wil ontwikkelen, bied ik zowel individuele coaching als trainingen en workshops in groepsvorm aan. Daarnaast coach ik medewerkers en kan ik directies of HRM-afdelingen adviseren in de breedste zin van het woord. Ontdek via onderstaande buttons het aanbod wat bij jou aansluit.