Training “Wie wil je zijn?”

Inzicht in jezelf en wat voor jou belangrijk is

Heb je het gevoel dat er meer in je leven is dan je er nu uithaalt? Of heb je het gevoel dat je jezelf bent kwijtgeraakt? En wil je graag meer inzicht in wie je bent en wat je wilt? 

Jezelf leren kennen, we worstelen vaak met de vraag ‘wie ben ik nou eigenlijk’. Wanneer je jezelf beter leert begrijpen, is het makkelijker om keuzes te maken. Het helpt om je persoonlijke richting te kiezen.

In de waan van de dag kom je er vaak niet aan toe om stil te staan bij wat echt belangrijk is voor jou. En bewust keuzes te maken die goed voelen voor jou. Heb je behoefte aan bezinning op je leven, je werk en wat voor jou echt van belang is? Dan is deze training wat voor jou!

Praktische informatie

De training is een serie van 4 ochtenden of middagen verdeeld over 4 weken en duurt ongeveer 3,5 uur per keer. 

  • Locatie omgeving Nuenen of Helmond 
  • De training is voor 4 personen. Ik werk graag met een kleine groep. Op die manier kan ik voldoende individuele aandacht geven. 
  • De kosten voor deze vier dagdelen bedraagt € 200,- incl. BTW. 
  • Speciaal aanbod: Training inclusief 3 individuele coachgesprekken voor € 470,- incl. BTW
  • Betaalt je werkgever? Dan geldt een zakelijk tarief. Neem dan even met mij contact op.

Er zal in het najaar weer een training plaatsvinden. Een precieze datum is nog niet gepland. Je kan je al wel aanmelden. Een datum wordt dan samen met de geinteresseerden vastgesteld.

Heb je interesse? Neem dan contact met me op. Dat kan via het contactformulier, per e-mail naar info@ontdekkingskracht-coaching.nl, per telefoon of whatsapp via nummer 06 - 57318616.

 

Belangstelling? Meld je aan!