Plannen persoonlijk kennismakingsgesprek

Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek bekijken we wat jouw vraag is. Waar loop jij tegen aan of wat wil jij ontwikkelen. Samen bekijken we wat je graag wilt bereiken. Maar vooral bekijken we of er een klik is tussen ons. Het is voor jou belangrijk om een coach te vinden die bij jou past. Waarbij je je vertrouwt voelt en waarbij je helemaal jezelf kan zijn. Een coach die je zo optimaal mogelijk kan begeleiden in jouw ontwikkeltraject.

Is de kennismaking positief en beslis je om door te gaan dan stel ik een voorstel op. Daarin staat in grote lijnen wat je coachvraag is en wat je wilt bereiken. In het eerstvolgende gesprek, de intake, gaan we samen de coachvraag en het doel verder onderzoeken zodat we dan echt helder hebben wat je wilt bereiken.

Ben je geïnteresseerd in een training of workshop?

Omdat ieder mens leert op zijn of haar manier, bied ik ook trainingen en workshops aan. Voor de een werkt individuele coaching, de ander vindt het prettig om in groepsverband te leren. Wil je samen met mij sparren over welke manier van leren het beste bij jou past? Plan dan ook een kennismakingsgesprek in.

Voor bedrijven

Wil je als bedrijf of organisatie eens sparren over de mogelijkheden die ik bied in de begeleiding van medewerkers of de advisering op vitaliteitsgebied? Neem dan contact met mij op of plan dan hieronder gemakkelijk een afspraak in voor een persoonlijk kennismakingsgesprek

Wil jij graag aan de slag?

Plan dan hieronder gemakkelijk een afspraak in voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Samen kijken we dan welk programma het beste bij jou past.

1) Ik wil graag de volgende afspraak maken:
Kennismakingsgesprek
Tijdens een persoonlijke kennismakingsgesprek bepalen wij samen de beste route.
€ 0,00
Individuele eenmalige coachwandeling
Tijdens deze eenmalige wandeling gaan we met jouw actuele vraag aan de slag. De natuur spiegelt en geeft inspiratie en i
€ 99,00
2) Kies een datum:
Selecteer eerst de gewenste datum (de geselecteerde datum is zwart) en kies daarna het gewenste tijdstip.
3) Kies een tijd:
  • Vrij
  • Enkele plaatsen vrij
  • Vol
  • Niet te reserveren
  Ontdek mijn programma's

  Omdat iedereen anders is en zich op een andere manier zich wil ontwikkelen, bied ik zowel individuele coaching als trainingen en workshops in groepsvorm aan. Daarnaast coach ik medewerkers en kan ik directies of HRM-afdelingen adviseren in de breedste zin van het woord. Ontdek via onderstaande buttons het aanbod wat bij jou aansluit.