Natuurcoaching

Natuurcoaching is een krachtige vorm van coaching. De natuur is als het ware een spiegel en helpt bij allerlei mogelijke coachvragen. Door de rust en stilte in de natuur maak je beter contact met je lichaam. Je komt uit je hoofd en je maakt weer verbinding met je hart en gevoel.

Wat is het voordeel van natuurcoaching ten opzichte van binnen coachen?

In de natuur ontspan je. Je komt sneller uit je hoofd en in je lichaam. Je gevoel en verstand komen op één lijn te liggen. Dit stimuleert je intuïtie en creativiteit. Zo kom je sneller bij je onderbewuste en bij de kern van de zaak. Je ontdekt zelf antwoorden op je vragen en oplossingen voor je uitdagingen. Je bent ook in beweging. Door je lichaam te bewegen komt ook je geest in beweging en ontdek je nieuwe perspectieven. Bewegen helpt om stress los te laten en je positiever te voelen.

In de natuur heb je twee coaches, namelijk de natuur en ik. De natuur werkt echt mee in het proces. Door wat je tegenkomt in de natuur, kom je tot de kern van je coachvraag. Wat betekent die omgevallen boom voor je? Of het pad waarop je staat, de vogels die je hoort en ziet? Allerlei momenten die je helpen bij jouw proces en waardoor je inzichten krijgt.

WIL JIJ GRAAG AAN DE SLAG?

Plan dan hieronder gemakkelijk een afspraak in voor een persoonlijk kennismakingsgesprek of een wandeling. 

1) Ik wil graag de volgende afspraak maken:
Kennismakingsgesprek
Tijdens een persoonlijke kennismakingsgesprek bepalen wij samen de beste route.
€ 0,00
Kwaliteiten wandeling
Een wandeling om je al bewegend bewust te maken van je kwaliteiten. Je gaat je realiseren wat je in huis hebt en welke kwalit
€ 45,00
Eenmalige ontspanningswandeling
Sta je de hele dag 'aan' of heb je last van stress en piekeren? Tijdens deze eenmalige ontspanningswandeling pakken w
€ 45,00
Individuele eenmalige coachwandeling
Tijdens deze eenmalige wandeling gaan we met jouw actuele vraag aan de slag. De natuur spiegelt en geeft inspiratie en i
€ 99,00
2) Kies een datum:
Selecteer eerst de gewenste datum (de geselecteerde datum is zwart) en kies daarna het gewenste tijdstip.
3) Kies een tijd:
  • Vrij
  • Enkele plaatsen vrij
  • Vol
  • Niet te reserveren
  Ontdek mijn programma's

  Omdat iedereen anders is en zich op een andere manier zich wil ontwikkelen, bied ik zowel individuele coaching als trainingen en workshops in groepsvorm aan. Daarnaast coach ik medewerkers en kan ik directies of HRM-afdelingen adviseren in de breedste zin van het woord. Ontdek via onderstaande buttons het aanbod wat bij jou aansluit.