Wie kan bij ontdekkingskracht coaching terecht

Iedereen die aan zijn persoonlijke ontwikkeling en groei wil werken. Met lifecoaching help ik je om verder te komen in je persoonlijke leven en/of werk. Lifecoaching kan helpen wanneer je vastloopt in je werk en je daarbij extra ondersteuning kan gebruiken. Of wanneer je spanning ervaart die niet in verhouding staat met de prikkels die op je afkomen. Bijvoorbeeld hoge werkdruk, weinig zelfvertrouwen of het piekeren over wat jouw doel is in dit leven. Lifecoaching of persoonlijke coaching gaat om het totaal plaatje in je leven, namelijk je leven, je werk, relaties en de verhouding tussen deze aspecten. Ik richt mij dus op de persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen.

Ontdekkingskracht Coaching biedt zowel individuele coaching, als groepsprogramma’s en programma’s voor bedrijven. Vitaliteit, levens- en werkgeluk staan in de programma’s centraal!

Vergeet wie je dacht te zijn en accepteer wie je bentDalai Lama
Individuele Programma's

Omdat iedereen anders is en zich op een andere manier zich wil ontwikkelen, bied ik zowel individuele coaching als trainingen en workshops in groepsvorm aan. Daarnaast coach ik medewerkers en kan ik directies of HRM-afdelingen adviseren in de breedste zin van het woord. Ontdek via onderstaande buttons het aanbod wat bij jou aansluit.

Groepsprogramma's

In een groep leer je soms meer van jezelf.

Programma's voor bedrijven

Vitaliteit betekent levenskracht, energie speelt hierin een belangrijke rol. De energie om te zijn wie je bent, de energie om te werken en te leven. Als vitaliteitscoach, coach ik medewerkers maar adviseer ik ook directies of HRM-afdelingen over vitaliteit in de breedste zin van het woord.