De kracht van leren in een groep

In mijn groepsprogramma’s maak je maximaal gebruik van de kracht van de groep. Het voordeel van het leren in een groep is dat er een grotere sociale interactie is, ervaringen worden gedeeld en je komt door de verhalen en leermomenten van anderen ook tot andere inzichten. Daarnaast is het uiteraard hartstikke leuk, ontspannend en inspirerend om samen te ontdekken waar iedereen staat en naartoe wilt.

In de training ‘Wie wil je zijn?’ krijg je in 4 dagdelen meer helderheid over wie je bent, wat je wilt en waar je energie van krijgt. In jou zitten de antwoorden op deze vragen. Tijdens de training besteden we aandacht aan je gevoel en intuïtie. Door de verschillende oefeningen tijdens de training kom je weer in contact met jezelf en herontdek je datgene waar je energie van krijgt.

De training levert je het volgende op:

  • Helderheid in waar sta ik nu en wat voel ik?
  • Meer bewustzijn en inzicht in de richting waar je op wil en kan
  • Meer energie en vertrouwen
  • Je gaat uit je hoofd en komt weer terug bij jezelf.
Lees verder
Bewust zijn is als de zon. Wanneer deze schijnt op dingen, worden ze getransformeerd.Tich Nhat Hanh
Ontdek mijn individuele programma's

Omdat iedereen anders is en zich op een andere manier zich wil ontwikkelen, bied ik zowel individuele coaching als trainingen en workshops in groepsvorm aan. Daarnaast coach ik medewerkers en kan ik directies of HRM-afdelingen adviseren in de breedste zin van het woord. Ontdek via onderstaande buttons het aanbod wat bij jou aansluit.