Coaching voor meer zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen of eigenlijk een gebrek daaraan. Onzekerheid over jezelf, over wat je doet en kan. Het belemmert je in je dagelijks leven. Het gevoel van zelfvertrouwen kan heel wisselend zijn. Misschien heb je thuis geen last van onzekerheden, maar op je werk des te meer. Of juist als je onbekende mensen gaat ontmoeten of iets nieuws moet gaan doen. Het gevoel kan dus variëren.

Zelfvertrouwen is het vertrouwen in je eigen kunnen. Maar het kan zijn dat er iets in je leven is gebeurd waardoor je weinig zelfvertrouwen hebt gekregen. Wellicht heeft een leraar ooit een opmerking gemaakt over je leerprestaties en heb je daardoor onbewust de conclusie getrokken dat je niet goed genoeg bent. Maar het kan ook zijn dat je door aanhoudende stress steeds meer aan jezelf gaat twijfelen. Door alle uitdagingen die je het hoofd moet bieden, raak je overbelast en overzie je de dingen niet meer, de twijfel slaat toe.

Coaching kan helpen

Coaching kan je helpen om meer inzicht te krijgen je denkpatronen, welke belemmerende gedachten heb je? En hoe herken je het en wat kan je hier tegenover zetten. Ook kijken we naar de kwaliteiten die je hebt en die je wellicht niet (meer) ziet. Verder brengt het gebrek aan zelfvertrouwen vaak spanning en stress met zich mee. We hebben aandacht voor ontspanning door middel van ademhaling- en ontspanningsoefeningen.   

Wil je meer weten of eens sparren of coaching iets voor jou is? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dat is geheel vrijblijvend en gratis.

Wil je graag aan de slag?

Plan dan hieronder gemakkelijk een afspraak in voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Samen kijken we dan wat het beste bij jou past.

1) Ik wil graag de volgende afspraak maken:
Kennismakingsgesprek
Tijdens een persoonlijke kennismakingsgesprek bepalen wij samen de beste route.
€ 0,00
2) Kies een datum:
Selecteer eerst de gewenste datum (de geselecteerde datum is zwart) en kies daarna het gewenste tijdstip.
3) Kies een tijd:
    • Vrij
    • Enkele plaatsen vrij
    • Vol
    • Niet te reserveren