Eenmalige ontspanningswandeling

Sta je de hele dag aan en ga je in een hoog tempo door? Heb je last van stress of pieker je veel? Wandelen in de natuur helpt ons ontspannen en weer helder in het hoofd worden.

Maar wat je vaak ziet is dat mensen die de hele dag aan staan en willen ontspannen, flink gaan sporten of wandelen. Elke dag minimaal zoveel kilometer of zoveel stappen. Wat er gebeurt is dat herstel en ontspanning in hetzelfde systeem getrokken wordt dat stress veroorzaakt. Een systeem van moeten en veeleisendheid. Uiteindelijk is het wandelen of sporten geen ontspanning meer. En is er weer stress en teleurstelling.

Wandel met aandacht voor jezelf

Wil je eens een wandeling maken waarbij je echt ontspant. Dat je niet je stappen gaat tellen of dat je een x-aantal kilometers wilt lopen? We gaan wandelen met alle aandacht voor jou. We hebben aandacht voor je ademhaling, ontspanning en de natuur. Wat kom je tegen in de natuur dat jou inspireert of inzicht geeft. Je komt tot rust en je gaat opgeladen weer naar huis.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een eenmalige ontspanningswandeling? Of wat coaching voor jou kan betekenen? Je kan vrijblijvend een kennismakingsgesprek plannen. Heb je vragen dan kan je me ook bellen, whatsappen of een bericht sturen via het contactformulier op de website.

Wil jij graag aan de slag?

Heb je interesse in een ontspanningswandeling of heb je interesse in coaching? Reserveer hieronder eenvoudig of neem contact met mij op.

1) Ik wil graag de volgende afspraak maken:
Kennismakingsgesprek
Tijdens een persoonlijke kennismakingsgesprek bepalen wij samen de beste route.
€ 0,00
Eenmalige ontspanningswandeling
Sta je de hele dag 'aan' of heb je last van stress en piekeren? Tijdens deze eenmalige ontspanningswandeling pakken w
€ 45,00
Individuele eenmalige coachwandeling
Tijdens deze eenmalige wandeling gaan we met jouw actuele vraag aan de slag. De natuur spiegelt en geeft inspiratie en i
€ 99,00
2) Kies een datum:
Selecteer eerst de gewenste datum (de geselecteerde datum is zwart) en kies daarna het gewenste tijdstip.
3) Kies een tijd:
  • Vrij
  • Enkele plaatsen vrij
  • Vol
  • Niet te reserveren
  Ontdek mijn programma's

  Omdat iedereen anders is en zich op een andere manier zich wil ontwikkelen, bied ik zowel individuele coaching als trainingen en workshops in groepsvorm aan. Daarnaast coach ik medewerkers en kan ik directies of HRM-afdelingen adviseren in de breedste zin van het woord. Ontdek via onderstaande buttons het aanbod wat bij jou aansluit.