Loslaten

Soms zit je hoofd vol. Pieker je over bepaalde dingen. Ook ik als coach, heb deze momenten. Op dat soort momenten ga ik dan het bos in voor een meditatieve wandeling. Echt even in het hier en nu zijn. Letterlijk loslaten. Bewust zijn van je ademhaling. Bewust van je voeten in contact met de aarde. Bij iedere stap die je zet laat je een gedachtenwolkje los. Laat je het achter je.

Wil je ook meditatief wandelen?

Ik bied ook individuele ontspanningswandeling aan. Vind je het moeilijk om te ontspannen en wil je leren in de natuur te ontspannen. Reserveer dan hieronder jouw wandelmoment. 

1) Ik wil graag de volgende afspraak maken:
Kennismakingsgesprek
Tijdens een persoonlijke kennismakingsgesprek bepalen wij samen de beste route.
€ 0,00
Eenmalige ontspanningswandeling
Sta je de hele dag 'aan' of heb je last van stress en piekeren? Tijdens deze eenmalige ontspanningswandeling pakken w
€ 45,00
Individuele eenmalige coachwandeling
Tijdens deze eenmalige wandeling gaan we met jouw actuele vraag aan de slag. De natuur spiegelt en geeft inspiratie en i
€ 99,00
2) Kies een datum:
Selecteer eerst de gewenste datum (de geselecteerde datum is zwart) en kies daarna het gewenste tijdstip.
3) Kies een tijd:
  • Vrij
  • Enkele plaatsen vrij
  • Vol
  • Niet te reserveren
  Ontdek mijn programma's

  Omdat iedereen anders is en zich op een andere manier zich wil ontwikkelen, bied ik zowel individuele coaching als trainingen en workshops in groepsvorm aan. Daarnaast coach ik medewerkers en kan ik directies of HRM-afdelingen adviseren in de breedste zin van het woord. Ontdek via onderstaande buttons het aanbod wat bij jou aansluit.