Weten wie je bent en waar je voor staat

Je werkt met hart en ziel. Je woont in een leuk huis. Je hebt lieve familie en vrienden. Misschien een partner of een gezin. Maar toch is er een gevoel van onrust. Je mist bij jezelf een sprankeling. Is dit het nou? Is dit wat ik wil? Is dit wie ik ben?

Je merkt dat je vast komt te zitten. Eigenlijk heb je alles wat je hart begeert, maar toch ben je niet gelukkig.  Je weet niet zo goed wat je met jezelf aan moet. Je hebt het idee dat iedereen in je omgeving een stuk gelukkiger is in zijn of haar werk, relatie en leven. Je hebt het idee dat je alleen worstelt met het leven en je weet niet meer welke stap je nu kan zetten.

Ontdek weer wie je bent

Coaching kan helpen om weer helder te krijgen wie je bent en waar je gelukkig van wordt. Wat voor jou belangrijk is. Je ontdekt je drijfveren en je raakt weer geïnspireerd om je eigen pad te vinden.

Wil je meer weten of eens overleggen of coaching iets voor jou is? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dat is geheel vrijblijvend en gratis.

Wil je graag aan de slag?

Plan dan hieronder gemakkelijk een afspraak in voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Samen kijken we dan wat het beste bij jou past.

1) Ik wil graag de volgende afspraak maken:
Kennismakingsgesprek
Tijdens een persoonlijke kennismakingsgesprek bepalen wij samen de beste route.
€ 0,00
2) Kies een datum:
Selecteer eerst de gewenste datum (de geselecteerde datum is zwart) en kies daarna het gewenste tijdstip.
3) Kies een tijd:
    • Vrij
    • Enkele plaatsen vrij
    • Vol
    • Niet te reserveren