Makkelijke contact maken

Je vindt het lastig om contact te leggen met nieuwe mensen. Je krijgt al pijn in je buik bij de gedachte om naar een training te gaan met allemaal onbekende mensen. Of je ziet er enorm tegenop om naar een feestje te gaan waarbij je niemand kent. Of je moet een presentatie houden voor een groep mensen. De nacht daarvoor slaap je er niet van.

Contact leggen met nieuwe mensen is niet voor iedereen gemakkelijk. Wat moet je zeggen? Wat voor indruk maak je? Wat zal iemand van mij denken? Deze gedachten spelen allemaal door je hoofd. Moeite hebben om met nieuwe mensen contact te maken, heeft uiteindelijk te maken met onzekerheid.

Wat zou het mooi zijn om meer zelfvertrouwen te hebben. Dat je je meer op je gemak voelt, niet zo twijfelt over jezelf, je minder aantrekt van wat een ander denkt.

Coaching kan hierbij helpen. Je leert waar de onzekerheid vandaan komt, je leert hoe je gedachten je gevoelens beïnvloeden en je gevoelens weer je gedrag. Je leert om de cirkel te doorbreken en een verandering teweegbrengen. En je ontdekt je mooie en krachtige kant.

Wil je graag aan de slag?

Plan dan hieronder gemakkelijk een afspraak in voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Samen kijken we dan wat het beste bij jou past.

1) Ik wil graag de volgende afspraak maken:
Kennismakingsgesprek
Tijdens een persoonlijke kennismakingsgesprek bepalen wij samen de beste route.
€ 0,00
2) Kies een datum:
Selecteer eerst de gewenste datum (de geselecteerde datum is zwart) en kies daarna het gewenste tijdstip.
3) Kies een tijd:
    • Vrij
    • Enkele plaatsen vrij
    • Vol
    • Niet te reserveren