Je voelt je niet goed genoeg

Heb je vaak het gevoel dat je niet goed genoeg bent. Of dat wat je doet toch niet goed genoeg is. Dat je vast zit in jezelf?

Sommige gedachten kunnen heel hardnekkig zijn. Zo hardnekkig dat we er van overtuigd zijn dat ze waar zijn. Deze overtuiging kan enorm in de weg zitten: Ik ben niet goed genoeg, ik moet altijd klaar staan voor een ander, dat lukt mij nooit, niemand vindt mij leuk. Zomaar een paar voorbeelden van overtuigingen over jezelf.

Deze overtuigingen dragen we al lang bij ons. Ze vinden vaak hun oorsprong in onze opvoeding of op school. Maar sommige overtuigingen zijn zelfs al veel ouder. En worden generaties door overgebracht. Of ze komen uit de cultuur of omgeving waar we zijn opgegroeid. Als we in iets geloven, dan denken we dat het ook echt waar is. Deze overtuigingen belemmeren onze vrijheid of de doelen die we willen halen.

Leer jezelf beter kennen

Door coaching leer je jezelf beter kennen en ontdek je welke (belemmerende) overtuigingen bij jou spelen. En leer je hoe je deze overtuigingen kan ombuigen naar een opbouwende gedachte die jou energie en nieuwe mogelijkheden geeft.

Wil je meer weten of eens overleggen of coaching iets voor jou is? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dat is geheel vrijblijvend en gratis.

 

Wil je graag aan de slag?

Plan dan hieronder gemakkelijk een afspraak in voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Samen kijken we dan wat het beste bij jou past.

1) Ik wil graag de volgende afspraak maken:
Kennismakingsgesprek
Tijdens een persoonlijke kennismakingsgesprek bepalen wij samen de beste route.
€ 0,00
2) Kies een datum:
Selecteer eerst de gewenste datum (de geselecteerde datum is zwart) en kies daarna het gewenste tijdstip.
3) Kies een tijd:
    • Vrij
    • Enkele plaatsen vrij
    • Vol
    • Niet te reserveren