Ik wil graag meer opkomen voor jezelf

“In het werkoverleg wil jij zo graag eens vertellen hoe jij er over denkt. Maar je collega neemt iedere keer het woord. Aan het einde van het werkoverleg heb je weer niet gezegd wat je ervan vond. Je voelt je gefrustreerd en boos”.

“Je ervaart al langere tijd werkdruk. Na eindeloos het gesprek met je leidinggevende gerepeteerd te hebben en er nachten niet van te slapen, stap je naar je leidinggevende. Maar voordat je een woord gezegd hebt, neemt je leidinggevende het woord en het lukt je niet om te zeggen wat je wilt. Na het gesprek voel je je verdrietig en moedeloos”.

Zomaar twee situaties waarbij het niet lukt om voor jezelf op te komen. Het lukt niet je niet om te zeggen wat je wilt zeggen. Met als gevolg dat je boos of verdrietig bent. Hoe komt het dat de drempel voor jou zo hoog is? Dat het iedere keer niet lukt en jij er zo enorm veel last van hebt.

Coaching kan helpen

Met coaching kijken we wat er bij jou speelt. Wat zorgt ervoor dat het niet lukt, welke overtuiging over jezelf zit jou dwars? En hoe kan je hier toch stappen in gaan zetten. Wil je opkomen voor jezelf en echt met jezelf aan de slag gaan, maak dan een afspraak. Samen bekijken we wat voor jou de mogelijkheden zijn.

Wil je graag aan de slag?

Plan dan hieronder gemakkelijk een afspraak in voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Samen kijken we dan wat het beste bij jou past.

1) Ik wil graag de volgende afspraak maken:
Kennismakingsgesprek
Tijdens een persoonlijke kennismakingsgesprek bepalen wij samen de beste route.
€ 0,00
2) Kies een datum:
Selecteer eerst de gewenste datum (de geselecteerde datum is zwart) en kies daarna het gewenste tijdstip.
3) Kies een tijd:
    • Vrij
    • Enkele plaatsen vrij
    • Vol
    • Niet te reserveren