Moeite samenwerken met bepaalde personen

“Ieder keer tref ik ze weer. De ene keer is het een leidinggevende en de andere keer is het een collega. Die mensen luisteren nooit, ze eisen altijd van alles van je en zijn zeer dwingend.  Ze halen me het bloed onder mijn nagels vandaan. Maar uiteindelijk trek ik aan het kortste eind en zoek ik een andere baan. Maar ik wil dat niet meer, hoe kan ik daar in de toekomst mee omgaan? “

Misschien komt dit verhaal jou bekend voor. Of tref jij iedere keer een collega die alle leuke klusjes voor je neus wegkaapt, of erger je je dood aan collega’s die nooit duidelijk zijn.  We komen in ons leven altijd wel mensen tegen waarbij echt geen klik is. Maar als je daarmee moet samenwerken dan wordt het wel eens ingewikkeld of spannend. Emoties kunnen dan hoog oplopen. Ergernissen, boosheid, frustratie. Het kost enorm veel energie. Soms lost het vanzelf op, als een collega vertrekt. Maar soms loopt het zo hoog op dat je zelf weggaat uit de situatie.

Leer jezelf beter kennen

Hoe komt het toch dat je soms zo allergisch op bepaalde type personen reageert? Wat wordt er binnen in jou geraakt? Leer door coaching jezelf beter kennen en ontdek waar de allergie vandaan komt en hoe je daar in de toekomst beter mee kan leren omgaan. 

Wil je meer weten of eens sparren of coaching iets voor jou is? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dat is geheel vrijblijvend en gratis.

Wil je graag aan de slag?

Plan dan hieronder gemakkelijk een afspraak in voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Samen kijken we dan wat het beste bij jou past.

1) Ik wil graag de volgende afspraak maken:
Kennismakingsgesprek
Tijdens een persoonlijke kennismakingsgesprek bepalen wij samen de beste route.
€ 0,00
2) Kies een datum:
Selecteer eerst de gewenste datum (de geselecteerde datum is zwart) en kies daarna het gewenste tijdstip.
3) Kies een tijd:
    • Vrij
    • Enkele plaatsen vrij
    • Vol
    • Niet te reserveren