Coaching op het gebied van loopbaan en werk

Het kan zijn dat je geen plezier meer hebt in je werk of wellicht valt je baan je tegen. Misschien weet je op dit moment even niet meer wat je wilt. En ben je op zoek naar een coach die samen met jou op zoek gaat naar je werkelijke behoeften, waarden en doelen in je werk.

Vooral als je al een paar jaar werkt, kan je soms het gevoel bekruipen van:

 • Is dit nu iets waar ik nog jarenlang mee bezig wil zijn?
 • Waar ga ik eigenlijk voor in mijn leven?
 • Ik heb alles en toch lijk ik iets te missen, maar wat?
 • Ik ben straks opgebrand of uitgeblust. Voordat ik daadwerkelijk thuis kom te zitten, wat moet ik nu doen?
 • Mijn werk valt eigenlijk tegen, maar ik heb hiervoor gestudeerd. Wat moet ik nu?

Alvast zelf aan de slag?

Tijd om te ontdekken waar je wel of geen energie van krijgt!

Dat kan door een week bij te houden wat jouw energiegevers en energienemers zijn in jouw leven en werk. Neem een notitieblokje en houdt nauwkeurig bij welke activiteiten energie geven en welke energie kosten. Het moet wel gaan om activiteiten die je zelf uitvoert. Dus niet over iets waarover je een complimentje krijgt. Kijk deze week eens wat je de hele dag doet en wat voel je daarbij? Heb je er zin in, ben je blij of tevreden? Of merk je dat je dingen uitstelt, je chagrijnig voelt, snel laat afleiden, moe wordt.

Als je het een hele week bij houdt, krijg je al meer inzicht. Sluit je werk nog wel aan bij wie je bent? Zijn het bepaalde activiteiten die energievreten? Bijvoorbeeld de samenwerking met steeds dezelfde collega? Of de presentatie die je moet houden? Door goed naar het overzicht te kijken, kan je misschien een rode draad eruit halen. En inzicht kan al helpen om zelf dingen anders te gaan doen of een gesprek aan te gaan met je collega.

Wil je graag aan de slag?

Plan dan hieronder gemakkelijk een afspraak in voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Samen kijken we dan welk programma het beste bij jou past.

1) Ik wil graag de volgende afspraak maken:
Kennismakingsgesprek
Tijdens een persoonlijke kennismakingsgesprek bepalen wij samen de beste route.
€ 0,00
2) Kies een datum:
Selecteer eerst de gewenste datum (de geselecteerde datum is zwart) en kies daarna het gewenste tijdstip.
3) Kies een tijd:
  • Vrij
  • Enkele plaatsen vrij
  • Vol
  • Niet te reserveren