Goede voornemen na de vakantie, het lukt alleen niet om ze te realiseren

Het is september, voor de meeste mensen zit de vakantie er weer op. Misschien ben je alweer een paar weken aan het werk. Tijdens je vakantie heb je je wellicht voorgenomen om het anders te gaan doen. Je wilt meer rust en plezier en vol goede voornemens ben je weer aan de slag gegaan.

September is vaak de maand dat er weer van alles wordt opgestart. Nieuwe projecten of ideeën worden gestart of uitgewerkt. Je wordt weer snel meegesleurd in de dagelijkse gang van zaken en je dompelt jezelf weer onder in het werk. Weg zijn alle goede voornemens. Weg het idee om meer tijd voor jezelf te nemen, rustmomenten op je werk te creëren en meer te letten op je energiebalans. Je merkt dat je alweer moe thuiskomt, wellicht weer boosheid en frustratie ervaart. Of misschien merk je een passiviteit bij jezelf op die helemaal niet bij je past.

Wil je meer weten of hier eens verder met mij over praten?

Neem dan contact met mij op. Dat kan door hieronder een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Maar je kan ook contact opnemen via het contactformulier of door me te bellen.

1) Ik wil graag de volgende afspraak maken:
Kennismakingsgesprek
Tijdens een persoonlijke kennismakingsgesprek bepalen wij samen de beste route.
€ 0,00
2) Kies een datum:
Selecteer eerst de gewenste datum (de geselecteerde datum is zwart) en kies daarna het gewenste tijdstip.
3) Kies een tijd:
    • Vrij
    • Enkele plaatsen vrij
    • Vol
    • Niet te reserveren