Jezelf beter leren kennen

Wat mij heeft geholpen om goed voor mezelf te zorgen is dat ik door de verschillende coachopleidingen mezelf beter leerde kennen. Ik zorgde altijd voor de ander en niet voor mezelf. Ik kreeg door wie van mijn ikken de overhand had. De verantwoordelijke trad iedere keer op de voorgrond. Het werken met subpersoonlijkheden in jezelf komt uit de Voice Dialogue.

Je denkt misschien dat jij het bent die jouw leven leidt, dat jij alles zelf bepaald. Maar eigenlijk wordt je leven geleid door die ikken die in jou het hoogste woord voeren. Die ikken worden subpersonen genoemd. Misschien krijg je nu associaties met psychische stoornissen. Maar dat is niet wat ik bedoel. We hebben meerdere ikken in onszelf. Bijvoorbeeld de perfectionist, de verantwoordelijke, de controller, je criticus. Al deze subpersoonlijkheden nemen af en toe het roer van jou over en bepalen op dat moment wat er gebeurt. Ze doen dat zo vaak dat je het niet eens meer merkt. En dat je inmiddels denkt dat zij ook daadwerkelijk bepalen wat er gebeurt. Door jezelf beter te leren kennen krijg je door wie steeds het roer van jou overneemt, wie steeds op de voorgrond treedt. Door jezelf beter te leren kennen vergroot je je keuzevrijheid. Je wordt je bewust wie steeds het hoogste woord in je voert en waarom hij of zij dit doet.

Merk je dat je last hebt van je perfectionist, je controller, je twijfelaar, je pleaser, je generaal? Of welke naam je er maar aan wilt geven. En wil je hier meer van weten of wil je door coaching jezelf beter leren kennen? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Wil je graag aan de slag?

Plan dan hieronder gemakkelijk een afspraak in voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

1) Ik wil graag de volgende afspraak maken:
Kennismakingsgesprek
Tijdens een persoonlijke kennismakingsgesprek bepalen wij samen de beste route.
€ 0,00
Individuele eenmalige coachwandeling
Tijdens deze eenmalige wandeling gaan we met jouw actuele vraag aan de slag. De natuur spiegelt en geeft inspiratie en i
€ 99,00
2) Kies een datum:
Selecteer eerst de gewenste datum (de geselecteerde datum is zwart) en kies daarna het gewenste tijdstip.
3) Kies een tijd:
    • Vrij
    • Enkele plaatsen vrij
    • Vol
    • Niet te reserveren