De druk van buitenaf

Word jij soms ook zo moe van de druk van buitenaf? Het gevoel dat je moet presteren, je moet succesvol zijn, je moet een druk sociaal leven hebben. De beelden op Facebook en Instagram helpen hier ook al niet bij. Je blijft maar rennen om aan al die verwachtingen te voldoen.

En heel eerlijk, ondanks al mijn opleidingen en trainingen, heb ik hier soms ook nog last van. Ik moet, ik moet, ik moet…… Ik weet het goed, maar het overkomt me toch op onverwachtse momenten. Ik word zo onrustig van al dat moeten. En van wie moet ik eigenlijk?

Het is vaak niet de druk van buitenaf, maar de druk die je jezelf oplegt. Wat mij op dat moment helpt is weer van buiten naar binnen te keren. Waar gaat het bij mijzelf echt om. Wat is voor mij echt belangrijk en wat wil ik in plaats van wat moet ik.

Loop je vast op dit thema?

Hopelijk helpt het jou net zo goed als het mij helpt. Loop je echt vast op dit thema, of wil je eens verder sparren? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Samen bekijken we of coaching jou verder kan helpen.

Wil je graag aan de slag?

Plan dan hieronder gemakkelijk een afspraak in voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Samen kijken we dan welk programma het beste bij jou past.

1) Ik wil graag de volgende afspraak maken:
Kennismakingsgesprek
Tijdens een persoonlijke kennismakingsgesprek bepalen wij samen de beste route.
€ 0,00
Individuele eenmalige coachwandeling
Tijdens deze eenmalige wandeling gaan we met jouw actuele vraag aan de slag. De natuur spiegelt en geeft inspiratie en i
€ 99,00
2) Kies een datum:
Selecteer eerst de gewenste datum (de geselecteerde datum is zwart) en kies daarna het gewenste tijdstip.
3) Kies een tijd:
    • Vrij
    • Enkele plaatsen vrij
    • Vol
    • Niet te reserveren