Ga op ontdekkingsreis bij jezelf en vind rust, vrijheid en eerlijkheid naar jezelf toe.


Ontdekkingskracht Coaching 

Ben je op zoek naar meer zelfvertrouwen, meer rust, een betere samenwerking, meer plezier in je werk of een betere balans tussen privé en werk? 

En wil je echt een stap zetten en gaan voor een duurzame oplossing? Met coaching ondersteun en stimuleer ik je om jezelf te ontwikkelen. Je wordt je bewust van wie je bent en waar jij gelukkig van wordt. We kijken wat nodig is om een stap in jouw ontwikkeling te maken en ruimen oude belemmeringen of patronen op. Hierdoor kom jij beter tot je recht en komt jouw innerlijke kracht beter tot bloei.

Ik ben Marika Berghuis en als coach begeleid ik op een professionele manier mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

 

COACHING

Ontwikkelen is ontdekken wie je al bent. De kracht zit in jezelf om te ontdekken waar patronen of belemmeringen vandaan komen. Ik help je om de antwoorden in jezelf te vinden. Zodat jij weer verder kan.

 Coachvragen kunnen zijn:

  • Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?
  • Hoe kan ik mijn grenzen bewaken?
  • Hoe kan ik beter voor mezelf op komen? 
  • Ik ervaar spanning en stress, wat kan ik daaraan doen?
  • Hoe kan ik mijn team beter motiveren? 
  • Hoe krijg ik meer plezier in mijn werk?
  • Ik voel me gefrustreerd en boos, wat kan ik daar aan doen?

Wil je aan de slag en je doel halen? Lees verder hoe we samen op ontdekkingstocht gaan.

VOOR BEDRIJVEN

Als bedrijf wil je dat je medewerkers goed in hun vel zitten. Want dan zijn ze geïnspireerd en dragen ze positief bij aan het werk en de werksfeer. Je wilt ook dat je medewerkers zich ontplooien en ontwikkelen. Ik kan door coaching hier een positieve bijdrage aan leveren. 

En hoe blijf je je ontwikkelen als leidinggevende? Sparren binnen het bedrijf gaat vaak over de inhoud. Hoe reflecteer je op je eigen handelen? Door coaching help ik je reflecteren en groei je verder als leidinggevende.

Zelf heb ik jarenlang als leidinggevende gewerkt en weet hoe belangrijk het is als medewerkers en leidinggevenden geïnspireerd zijn, goed in hun vel zitten en zich kunnen ontwikkelen. Door deze ervaring kan ik me goed verplaatsen in de coachvraagstukken die leven binnen organisaties.

HOE WERK IK?

Ieder mens en coachingstraject is uniek. Ik geloof dat in ieder mens een mooie kracht zit om je zelf te ontwikkelen. Je moet het alleen nog ontdekken. Bij dit ontdekken help ik je. In de coachsessies zijn jouw actuele (werk) ervaringen steeds het vertrekpunt. Deze ervaringen koppelen we aan je coachvraag en wat je graag wilt bereiken. 

Ik maak tijdens de coaching regelmatig gebruik van de natuur. De natuur inspireert en geeft rust. Je komt in de natuur beter bij jezelf en je ontdekt in de natuur oplossingen voor je coachvragen. 

Nieuwsgierig naar wat natuurcoaching is? "Bewustzijn is als de zon. Wanneer deze schijnt op dingen, worden ze getransformeerd."  Thich Nhat Hanh

   
            
                                                                                             
E-mailen
Bellen
Info