Hoe werk ik?

Ieder mens en coachingstraject is uniek. In de sessies zijn jouw actuele (werk) ervaringen steeds het vertrekpunt. Deze ervaringen koppelen we aan je coachvraag en wat je graag wilt bereiken. 

Als coach ondersteun ik je in het proces om op zoek te gaan naar de antwoorden in jezelf die je helpen je resultaten te bereiken. Ik coach vanuit mijn intuïtie en ik help je kijken vanuit andere invalshoeken en weer een bewustere verbinding te maken met jezelf. Hiermee bedoel ik de verbinding tussen je hoofd, hart en je gevoel. We leven in een maatschappij waarbij veel vanuit ratio wordt aangepakt. Vanuit je hoofd doe je de dingen die je moet of wilt doen. Doelen worden behaald maar ook de niet leuke klussen pak je op. Maar soms protesteert je lichaam tegen de hoge eisen die je stelt. Of heb je last van boosheid en frustraties. Dit kan je vanuit je hoofd negeren of wegduwen. Maar je lijf geeft niet voor niets deze signalen af. Gevoel wordt vaak als een zwakte gezien, maar handelen vanuit je gevoel is juist een kracht. Gevoel is veel lastiger te benaderen dan ratio, maar wel minstens zo belangrijk. Door dit mee te nemen in de gesprekken en bewust te benoemen, zijn de coachgesprekken veel krachtiger, oprechter en effectiever.

Dit doe ik aan de hand van verschillende werkvormen bijvoorbeeld Systemisch werken, Voice Dialoge, Rationele Effectiviteit Training (RET), Ontspanningstechnieken en Natuurcoaching.

Aangesloten bij beroepsvereniging

Ik coach op een professionele manier, ik ben aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en werk ook volgens hun richtlijnen. Deze richtlijnen zijn terug te vinden op de website van de NOBCO.

Mezelf blijven ontwikkelen vind ik belangrijk. Vandaar dat ik bijscholingen volg en deelneem aan intervisie. Deze verdieping in mijn ontwikkeling zorgt weer voor een verdieping in mijn coachgesprekken. 


"Laten we ons oordeel aan de kant zetten terwijl we datgene in ons verkennen en met steeds meer eerlijkheid, keuze en vrijheid leren leven."


Praktische informatie

Een coachgesprek duurt 1,5 uur. Een coachtraject duurt gemiddeld tussen de zes en acht bijeenkomsten. Dit is afhankelijk van de coachvraag en situatie. We starten het coachtraject met een intake waarin we in beeld brengen waar jij tegenaan loopt en wat je doel is voor het coachtraject. Wat wil jij bereiken. Op basis daarvan gaan we de volgende sessies aan de slag. 

Voordat je start met een coachtraject kan je vrijblijvend een kennismakingsgesprek aangaan. Op basis van dit kennismakingsgesprek kan je beslissen of je doorgaat.

Online coaching bestaat ook tot de mogelijkheden, een online coachsessie duurt ongeveer 1 uur.


Tarieven

Bedrijven:

Coachgesprek per uur:              €125,- per uur excl. 21% BTW 

Is er sprake van een specifieke coachvraag of coachtraject, neem dan graag even contact op. Op basis van de informatie maak ik een op maat gemaakte offerte.

Geïnteresseerd in coaching specifiek voor leidinggevenden of managers? Afhankelijk van de wens en behoefte kan hier een maatwerkpakket voor worden afgesproken.

Particulieren:

Coachgesprek per uur:             € 90,- incl. 21% BTW 

Speciaal coachpakket voor particulieren, 6 coachsessies van 1,5 uur voor € 695,- incl. 21% BTW.


   
            
                                                                                             
E-mailen
Bellen
Info