Voor bedrijven

Ontwikkeling voor medewerkers

Vitaliteit van je medewerkers gaat ook over mentale weerbaarheid. Een medewerker die goed in zijn vel zit, is geïnspireerd en draagt bij aan een positieve sfeer en bedrijfsresultaat. Je wilt dat je medewerker zich ontplooit en ontwikkelt. Soms zijn er situaties dat een medewerker het lastig vindt om over drempels heen te stappen. Of hebben ze moeite met bepaalde situaties of veranderingen in hun werk. Als bedrijf wil je de organisatie krachtiger maken door de mensen in de organisatie begeleiding aan te bieden om hen te helpen met de ontwikkeling van hun persoonlijk leiderschap. Als coach kan ik hierbij de nodige ondersteuning bieden.

Coaching kan ondersteunen bij: 

 • Inzicht krijgen in eigen functioneren, belemmeringen en mogelijkheden. 
 • Vergroten zelfvertrouwen. 
 • Beter leren omgaan met stressklachten. 
 • Loopbaancoaching of begeleiding.  
 • Ontwikkeling van competenties en leiderschapskwaliteiten.


Ontwikkeling voor leidinggevenden

Hoe blijf je je ontwikkelen als leidinggevende? Sparren met collega leidinggevenden gaat vaak over de inhoud of is soms een moment om stoom af te blazen. Maar echt tijd voor het bespreken van dilemma’s en spiegelen is er niet. Op welke manier kan je verder groeien en ontwikkelen?  Door mijn jarenlange ervaring als leidinggevende weet ik hoe belangrijk het is om hier tijd en aandacht aan te schenken. Door regelmatig te reflecteren op je eigen functioneren, groei je verder als leidinggevende. 

Door een paar keer per jaar een coachgesprek te hebben, leer je jezelf steeds beter kennen en ontwikkel je verder als leidinggevende. Coachvragen kunnen gaan over:

 • Verder ontwikkelen van je leiderschapskwaliteiten.
 • Stijlen van leidinggeven. 
 • Beter inzicht in je eigen functioneren en je belemmeringen en mogelijkheden.
 • Het herkennen van valkuilen.
 • Balans vinden tussen werk en privé. 
 • Omgaan met conflicten. 

Aan de hand van jouw actuele werksituatie en vragen coach ik je om te kijken vanuit andere invalshoeken en weer verbinding te maken met jezelf.

Coaching voor organisaties bij stress- en spanningsklachten

Iedere organisatie krijgt wel eens te maken met een medewerker die last krijgt van spanningsklachten of stressverschijnselen. Het is belangrijk om hier als organisatie op tijd aandacht aan te besteden. Spanningsklachten en werkstress hebben vele oorzaken. Door de klachten op tijd serieus te nemen draag je als organisatie bij aan de vitaliteit van de medewerkers.

Als coach kan ik mensen helpen die kampen met spanningsklachten of stressverschijnselen. Ik begeleid hen om weer plezier in het werk terug te krijgen en opnieuw verantwoordelijkheid te nemen voor hun werk en leven door te werken aan een betere balans. Ik breng mensen weer in contact met hun waarden en drijfveren. Wat kost energie en wat geeft energie. En hoe maak je de juiste keuzes om je talenten volledig te ontwikkelen en als mens in balans te blijven.


"Laat gaan, dat gepieker, en omarm de gedachte dat alles wat je zoekt er al is. "

 

   
            
                                                                                             
E-mailen
Bellen
Info